2019. szeptember 27., péntek

J A N E T T selection (Sell-action#431)




2019.09.29. / 09:00-10:00
FM 90.3
http://tilos.hu/
http://stream.tilos.hu/tilos.m3u
FB event





A Sell-Action csapata folyamatosan azon munkálkodik, hogy a hallgatói számára egyedi, utánozhatatlan és különleges zenei élményeket nyújtson. Gyakran hívunk a Sell-Action műsorba vendég szelektorokat, hogy tovább növeljük a műsor zenei diverzitását.
Ebben az adásunkban egy tiszaföldvári illetőségű előadó mutatja meg tehetségét.
Janett elektronikus zene iránti szerelme körülbelül 15 éves korában kezdődött, amikor bátyja elvitte élete első minimál partyjára. Már akkor azt érezte, hogy minden egyes hang a lelkéig hatol és ez az évek során folyamatosan csak erősödött. Rengeteg buliban megfordult, ahol sokszor arra eszmélt, hogy minden figyelmét az köti le, hogy egy zene hány féle hangból és milyen technikával épül fel, illetve, hogy az előadó hogyan keveri át egyik zenét a másikra. Mindig is érdekelte a másik oldal is, hogy milyen munka van a komolyabbnál komolyabb szettek mögött. Így 2019-ben úgy döntött, hogy nem fogja ezt az álmát veszni hagyni és elindul ezen a hosszú és rögös úton. A techno műfaj az, ami igazán a szívébe lopta magát ezalatt a 10 év alatt, így most is ez a fő vonal a zenei stílusában, azonban mindig is magával ragadta a naplementés deep house, tech house bulik hangulata, ami szintén nagyon közel áll hozzá, így azt is nagyon szívesen játssza.
Elkészítette legelső mixét amely a Sell-Action stábjának felkérésére a Tilos Rádióban debütálhat. Véletlen egybeesés vagy a sors keze, nem tudni, de pont a születésnapján fog megszólalni az éterben, úgyhogy fogadjátok tőle sok szeretettel!
A mixről elmondható, hogy teljesmértékig visszatükrözi azt, ami igazán Janett. A szavaival élve "Ez egy születésnapi meglepetés tőlem-nektek!"

1 megjegyzés:

  1. https://www.mixcloud.com/hanglemezbarat/j-a-n-e-t-t-selection-sell-action431_tilos903_20190929/

    VálaszTörlés