2015. március 26., csütörtök

Hétvégi jó cselekedet - Adományozz a részvételért

Bepakoltam, lassan indulok...hova és miért?



Szolnok a hely ahol a hétvégén egy korszakalkotó esemény fog történni!!!
Ilyen még nem volt Magyarországon!
Nem egy hagyományos bboying esemény hanem sokkal több.
Az, hogy mivel több az kiderül a verseny filozófiájából




Mi a Break Mission?

A Break Mission egy közösségi érdekeket képviselő szervezet melyet Russel David "Footloose" és Justin "JustRoc" Lie indított el. Mindketten közös cél által vezérelve "vissza adni" a körülöttük lévő közösségnek a Bboyin (Break tánc) szenvedélyük által.
A break mission eredeti koncepciója egy Bboy rendezvény által kapta az inspirációját, mely 2010. October 9.-én zajlott Bronxban (New York). A rendezvény házigazdája ABY volt a The Bronx Boys Rocking Crew-ból (TBB).
A break mission elképzelése az, hogy ingyen belépést biztosítson minden résztvevő és néző számára akik eljönnek a rendezvényre. De mégis van egy bökkenő, az embereknek hozniuk kell magukkal nem romlandó holmikat (konzerv étel / ruha) a belépőjükért cserébe. Ezeket a holmikat egy helyi jótékonysági szervezet fogja megkapni.

A mottónk - "Adományozz a Részvételért"

A résztvevők és a nézők akik eljönnek a rendezvényre olyan holmikat kell hozniuk melyeket hajlandóak újrahasznosítani. Az egész koncepció lényege egy olyan légkör megteremtése ahol a megosztás, kapcsolatok és új barátságok kialakítása megvalósulhat.Azt szeretnénk, hogy mindenki jól szórakozzon és azt is lássa, hogy ez a rendezvény nem csak a versenyről szól hanem a mögöttes üzenetről, hogy vissza adunk a közösségnek az által, hogy szupportáljuk egymást. Néhányan közülünk csak kellemesen társalogni vagy megnézni a műsorokat szeretnék! A versenyen túl, lehetőségünk van kifejezni önmagunkat és értékelni egymást mint egyének.
Az összegyűjtött dolgokat a break mission szervezői elviszik és megbizonyosodnak arról, hogy megfelelő kezekbe kerüljenek. legyen szó adományozásról egy jótékonysági szervezetnek vagy újrahasznosításról. Mi megcsináljuk a piszkos munkát is! Természetesen videó felvételt is készítünk a teljes folyamatról.
Nem akarjuk hogy az emberek pénzt költsenek a rendezvényen, inkább felhasználni azt ami van otthon és újrahasznosítani.
További információk találhatóak az eseményben: https://www.facebook.com/events/756994994385588/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése